Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge oss tillbaka vårt hemland!

 

Jag är trött på lögnerna
Trött på Sverige

Trött på världen
Trött på allt skit som talar om de mänskliga rättigheterna

Babylon var och är mitt hemland
Assyriske rike var och är mitt hemland

Vi existerade innan nittio porcent av nuvarande världen existerat
Vi finns med skrivna i den heliga Bibeln

Nu lever vi på flykt och jagad i vår hemland
Nu lever vi på flykt i hela världen

Ge oss tillbaka vårt hemland!
Ge oss tillbaka den som tillhör oss!

Och på så sätt ni slipper tar emot oss som flyktingar
Betalar oss någon skit bidrag

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2013-11-12 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP