Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om våren


Alla saknar våren

Grön Gul Rosa Blå
Bara Ben Pastell
Fåglar Maskrosor Flugor
Ormar Pissmyror Pollen

Javisst, är våren härlig!




Fri vers av Emma Broberg
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Broberg
Emma Broberg