Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tröst du kan få

När tårar trillar nerför din kind
Kom då ihåg den hjälp du kan få
Den kan vara på många olika sätt
Och av olika slag

Det kan vara en kram ett varmt ord
Eller att någon som vet att du är ledsen
Tänker på dig

Tröst kan vara så olika
Det är för att alla har olika behov av tröst
En del behöver ofta och mycket tröst
Andra klarar sig kanske med ett vänligt ord
Eller med en lätt klapp på axeln

Men en sak är säkert
Det är att alla behöver tröst någon gång
Även den mest stöddiga och självsäkra person
Kan vara ledsen
Och behöva någons tröst och stöd ibland




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-12 21:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra och sant.
2013-11-13

  Anders Granström
Ja, så sant - vi kommer alla att behöva det, och det är vackert! Och värt att påminna oss om att ge.
2013-11-12

  Angel of love
Väldigt fin text.
Och ja även den starke behöver det ibland.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP