Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungkysser din poesi

Du undrar hur det känns
att få röra vid mig
det tar tag i dig

så jag gränslar din mystik
och skedar din lyrik

ja du undrar hur det känns
att få vara alldeles för nära
det pulserar i din kropp
du önskar att jag var där va?

så jag biter i din magi
och tungkysser din poesi

jag är ordet som är lättfångat
versen som bär urringat
jag är din mening inatt















Fri vers av skamfilad
Läst 1044 gånger och applåderad av 88 personer
Publicerad 2013-11-12 22:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
smakandes suveränt i sinne som mun
2015-08-28

  Burn
haha, fan, så bra!! otroligt läcker dikt!




2015-08-10

    ej medlem längre
Sanslöst bra, hysteriskt vacker och rytmisk som tusen hjärtan under en älskogsakt!!!!
2014-07-19

  petter rost
Jag måste ha haft sluddriga fötter i höstas som har kunnat gå förbi den här utan påtaglig reaktion. Ändå minns jag den, minns den väl! Och vilka ord till en poet:

jag är ordet som är lättfångat
versen som bär urringat
jag är din mening inatt

Nog är det att tungkyssa hans poesi!

2014-05-04

  byggpoeten
Superbt!
2014-04-24

  Mr Inkognito
Det här är poesi när den är som bäst...kompromisslöst... Grymt!
2014-02-06

  M M Mannheim VIP
"Urringad vers" det lät intressant, hur kan en sådan se ut?
Härligt erotisk dikt utan att vara ....erotisk!

2014-02-06

    Tollwut
Super!
2014-02-05

  Niclas Petersson VIP
Ja, herre jävlar!
Underbar.
Gillar. Mycket.
Bokmärks
2014-02-05

    isbjörnspojken
Fantastiskt
2014-02-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
TJA,DE E LA LIKA BRA DU KOMMER HIT DA.....
2013-12-31

  Armo

Ett gammalt och roligt tema skriven i för mig väldigt originella ord. Härligt snyggt skrivet och underfundigt
2013-11-18

  Anders Granström
Sanslöst bra! Fyndigt, hetsande och en genialisk lek, med ord!
2013-11-18

  Rozsi.kovacs

Skit bra
2013-11-18

    J. Herward
...Här blir det åka av :) Rrrrivit!
2013-11-18

  Ordregnspoeten
Aha, det pågår lite romantik och åtrå skapad av texter här på poeter.se. Vad spännande.
2013-11-17

  Tellusm
Underbart.
Sensuellt, vackert
2013-11-15

    ej medlem längre
Helt magiskt sensuellt
2013-11-15

    AA VIP
Fina rader.
2013-11-14

  Aftonvännen
Poetiskt kåtslag, sitter och ryser lite och får gåshud
2013-11-13

  Sofhia Wirström
fina
magiska
rader
2013-11-13

  mysing
fantastique!
2013-11-13

  Olle the Bulldog/Olle Ekman
Oj, oj oj vilken dikt!!
2013-11-13

    ej medlem längre
aaaaa wonderful
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad