Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siluetter

om du simmar mot solnedgången 

så simmar jag med dig

mot det rosa skimmret

vi är

bara siluetter

ingen vet 

vart vi är påväg 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-05-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad