Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten använder sten

Än en gång kastar jag mig ut
I det levande livet
Totalt glömsk om att
Verkligheten använder sten
Istället för mjuka gräsmattor
Att landa på vid fall

För sent inser jag mitt misstag
Och reser mig mödosamt upp
Med söndertrasad hud
Som svider ända in i
Min redan innan raserade själ

Gör mig redo för ännu ett hopp
Rakt ut i livet utan skyddsnät
Bara för att halvvägs i hoppet
Förstå att inget förändras




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-12 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis som det är. Ingen undgår blåmärken, sår och blessyrer i sammandrabbningarna med livet. Men med tiden blir man mer hårdhudad. Det är en tröst. Och en sorg.
Att man ska behöva bli det.
2013-11-13

  Angel of love
Jätte bra text... Så igenkännande.

"Verkligheten använder sten
Istället för mjuka gräsmattor."

Så sanna ord..

2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP