Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjära

Vår friktion är farlig

den påminner om tjära

Med mod och vilja

motas bort det som kan

strimlor av glimmor finns kvar

när avkletad.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-21 10:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
Snyggt, lite överraskanade map titeln
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP