Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför dörren

Utanför dörren
Klistrar jag på leendet
Bara för att inte oroa dig
När jag kommer in

Jag vet inte om du inte ser
Eller om du ignorerar det faktum
Att jag gråter bakom leendet
För jag kastar inte mitt falska leende
Och du förändrar inte en min

Vem av oss gör fel
Eller är vi båda lika rädda
För vad våra handlingar kan frambringa




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-13 23:24



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så sant beskrivet
Om den mänskliga fegheten


2013-11-14

  Angel of love
Du berör verkligen, känner en sorgsenhet.
Kram
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP