Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad lycka

Lyckan glömde jag
Någonstans i barndomen
Blev den kvar
En bortglömd docka
En vän jag inte längre känner
Grå och dammig
Ligger den där
Bland alla suddiga minnen
Min lycka så kär
Med en vemod så stark
En vän jag ej längre känner




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 23:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berör, kram!
2013-11-18

  agneta pichler
Sorgsen om livet
2013-11-14

  Angel of love
Vemodigt..

2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP