Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Det går en skuggfigur
I gränslandet
Mellan verkligheten och oändligheten
Som inte kan finna sin plats
I livets hårda konkurrens
Utan känner sig förvisad
Till gråzonen

För att vakna varje dag
Med samma mening ekande
Bakom de slutna ögonen
Sätter sina spår
I en redan osäker själ
Som förtvivlat letar
Efter en väg ut

Skuggfigurens enda önskan
Är att inte behöva vakna
Till en ny dag
I gråzonens gränsland
Med en mening som

SLUTA DRÖMMA
VERKLIGHETEN BLIR INTE BÄTTRE

Skriven på ögonlockens insida




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-14 23:11



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark text som berör...
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP