Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There's more to the picture than meets the eye"


RETROPROGRESSIVT

jag säger inte alltid allt

men tänker desto mer

jag sväljer inte alltid allt

som andra sväljer ner

jag känner på mig när man

rapporterar subjektivt

och solidariserar mig då

retroprogressivt

 

 

 

jag möter också människor

som faktiskt varit där

jag köper tiden second hand

jag lever och jag lär

det fanns ett propagandakrig

man kallade det "kallt"

jag ser små glimtar på min stig

och ni ser inte allt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/11 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-16 21:42



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Flödande rim! Och jag fastnar för "jag köper tiden second hand / jag lever och jag lär".

2013-11-17

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP