Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris för undersysselsatta


Avdelningen för meningslösa sysselsättningar

 

Jag grubblar så över en gammal fras:

Hur rör man upp storm i ett vattenglas?

Du skall veta att jag försökt

men vattenytan förblir ej ens krökt.

 

Pröva själv med ett bräddat glas vatten

när du inte kan somna om natten.

Det är mer än jag själv kan förmå

så jag undrar om det ens kan gå?!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-17 07:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag länge vice ordförande var
en gång i väldigt unga dar
försökte för fullt söka och gälla
för att ha funnit ungdomens källa
i min förening för godtrogen envar
2013-11-17

  Minkki VIP
tjosan, vad du är rolig ;) men ska du få till stånd ordentligt skvimp borde glaset kanske vara halvfullt? Hm, tja. Inte vet jag;)
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP