Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTOM

jag vill bara glida förbi

ouppmärksammad

så ingen kan ta notis

och passera helt obemärkt

oborstad, kammad

diskret på mitt eget vis

jag vill bara undvika att

bli observerad

bli som en parallell

kultivera tyst min rabatt

okultiverad

anonym på hotell

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-17 08:00



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Så känner jag offta att man bara vill observera, typiskt poerter
2013-11-17

  anits VIP
Bra skrivet, så kan jag också känna ibland
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP