Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Mao_Zedong_with_cap.jpg


MAO-KEPS

har vi inte längre råd

att hjälpa våra svaga

har vi nått till slutet av

vår fina folkhemssaga

är det kö till AF

är det något som är snett

och problemet kvarstår

fast man snackar vitt och brett

 

 

mitt i denna tid av

snabba klipp och rofferi

vill jag ha en Mao-keps

med en röd stjärna i

 

 

 

pantade och sålda

söker någonting att panta

alla krackeleringar

blir mer och mer flagranta

det är uppenbart att sverige

amerikaniseras

vinsten maximeras

mänskovärdet devalveras

 

 

 

mitt i en epok av

materialistisk barbari

vill jag ha en Mao-keps

med en röd stjärna i

 

 

 

cancersjuka jobbar

så friseras statistiken

en av konsekvenserna

av vilddjurspolitiken

saltsjöbaden lade grunden

till just detta välde

där satt de så kallade

och svek oss när det gällde

 

 

mitt i all profithunger

och misantropi

vill jag ha en Mao-keps

med en röd stjärna i

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/11 2013

 

http://www.internationalen.se/2013/11/sergej-udaltsov-vi-behover-en-ny-oktoberrevolution/




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-17 13:13



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra..

2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP