Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttydning

 

Tyder björkens bark

skriften är mycket gammal

gåtfull men nära




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-18 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för alla fina haiku!

Bokmärker!
2013-11-26

  smultroneken
Måste få säga att jag tycker så mycket om det du skriver
Har nämligen dyslexi o kan inte av koda ord utan måste bokstavera när jag läser
Vilket innebär att jag inte klara läsa när det blir för mycket text o svåra "intelligenta" som jag kallar dom ord
Du lyckas fånga känslan, budskapet med få men rätt ord
Det är inte alla som kan det
Det är en konst att hitta det enkla i det svåra
Tack för dina vackra ord
2013-11-22

  Monika A Mirsch VIP
berusande spännande!
2013-11-21

  Anya VIP
Oj, vad skriver björken? Annorlunda infallsvinkel. Bra!!!
2013-11-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk vad
fint ett björk-
skriveri kan bli!
2013-11-18

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-11-18

  Linda CH VIP
Rymmer säkerligen mycket visdom! Gillar den lite mystiska känslan i din underbara haiku!
2013-11-18

  ULJO
stiligt om vad som naturen kan gömma av symbolik
2013-11-18

  anits VIP
En mycket fin och tänkvärd haiku
2013-11-18

    ej medlem längre
Fina rader i en
bra Haiku!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP