Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörka sagor

En gång skrev jag vackra ord

nu ligger de mest och blöder

 

- de är svarta, sorgsna och bedövar

all den smärta jag har inombords

 

- de tar på sig allt det onda

begraver mina känslor

på en bit papper

i en bok

 ...

Jag slipper känna så mycket

snart är jag nästan helt tom

borta

inga känslor

- nästan fri

 

Alla orden;

de skriver

av ångest

och fördärv

 

----

 

En gång skrev jag vackra ord

nu har de endast svärta

ligger döda allesammans

det gör de

på en stor svart hög

i de glömdas kyrkogård

 

----

 

En gång när jag var lycklig

då lekte mina ord

tafatt utefter pappret

...

nu berättar de endast

mörka sagor

vid sidan om

på kanten

 

 

© 2013




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-09 16:05



Bookmark and Share


  Let it go VIP
På gott och ont
iIla eller sunt
när det river som mest
skriver vi som bäst
orden blommar
när kärleken flödar
när vi den bommar
i sorgen de flödar

svarta
må dina ord vara
men för mig
är de vackra
för när det svarta är slut
kommer färgerna
inom dig
att åter hitta ut

2013-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande om ord i glädje och sorg. Styrkekramar till dig, min skrivarvän!
2013-12-09

    ej medlem längre
så sorglig och svart poesi formad i starka ord...
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP