Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt


Tre luffares sagoprinsessa

Det har nu hänt inte en och ej heller två utan tre gånger
Att jag har fått ett lite annorlunda förslag

Från några herrar av lite mindre sober kvalité
Ty de har alla sin hand till mig velat ge

Men att bli friad till av någon som anser att livet är
Intag av billigaste varan på parkbänken nu och här
Är något jag ej funnit som en lockande framtid

Så ett nej och snabba steg åt annat håll är allt
Jag till tre kärlekskranka luffare har gett

Men lite smickrande det är ändå
Att blivit sedd som någon vacker och fin

Även om det råkar vara som en sagoprinsessa
Hos dem som sitt liv har försakat
Efter att på starkare varor en gång för mycket smakat











Fri vers (Fri form) av Maria Sundelin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-18 23:33



Bookmark and Share


  Millner VIP
*frust*
Där gav du mig en idé!
2013-11-22

  Ljusletaren
Vem säger att dessa herrar är förstörda för framtiden?!?!
Även en sagoprinsessa kan svänga med sitt spö *ler*
Alla människor är lika mycket värda och vad vet vi som dömer dem så?
När du träffar den rätte så känner du det ... det lovar jag dig/kram
2013-11-19

  Angel of love
Uppskattning är alltid trevligt, men du är värd nått bättre.
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP