Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vi är så dåliga på att berätta för varandra att vi är värdefulla


Viktigt med vänskap

Utanför mitt fönster solens strålar glänser
Jag sitter här och på vänskap tänker

Ett litet ord men med stor innebörd
Denna tanke i mitt inre gör sig hörd

Vänskap för mig vänskap för dig
Har det ordet samma betydelse så säg

Ett ord som alla vill känna och äga
Som tyngre än rikedom kan väga

Vänskap viktigast av allt
När vi lever i ett klimat så kallt




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-19 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm, sann vänskap är ovärderligt och du skriver innerligt så varmt om just det.
2013-11-26

  Karina"Kia"
Vackert skrivet!
men svårt för många att leva upp till..alla kan nog ses sig om..känna vänskap till alla eller till bara en..ja! det kan man fråga sig?!

2013-11-24

    AA VIP
Viktiga ord med djup innebörd.
2013-11-24

  ULJO
Vänskap är fredens bärare
2013-11-23

  Solitaire VIP
Sant, klokt och riktigt
Och hur viktigt
Märker vi först då
Vi ensamma får stå
När det blåser kallt
När det gäller allt
En vän ger dig sin hand
Och hjälper dig i land
2013-11-23

  Angel of love
Kan bara hålla med, äkta vänskap är viktigare än något annat.

2013-11-20

  Magica VIP
Mycket sant och bra skrivet!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP