Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysningar lämnas...

Sökes
Bortsprungen lycka

Beskrivning
Okomplicerad varm leende

Försvunnen
En regnig dag i september

Upplysningar
Genom uppmuntrande ord

När
Snarast möjligt

Vart
Till mitt hjärta




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-19 23:30



Bookmark and Share


  Angel of love
Sorgligt text...
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP