Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sjukdom som kallas kärlek tågar genom min kropp utan destination (jag vågade).


Olika vindar

Jag tror att jag vet.

Sedan inser jag: jag var impulsiv.


Kanske är det kört nu?


Eller är det nu, som jag oroar mig i onödan?

Tankarna snurrar aldrig så galet som när kärlek är inblandat:
kraften, de starka känslorna.
De har tagit över.

Jag vet,
det är bara om jag tillåter det.
Men ändå: nu är de där.

Vad kan jag göra annat än att vänta?
Tiden får avgöra.

Kanske är det redan bestämt, kanske är jag även i detta ögonblick: då jag fokuserar på att jag tagit i för mycket i min stormighet, låtit de starka känslorna ta över, som jag slösar energi.
Men.
Det känns fel.
Känns som om jag har skrämt honom:
Män gillar inte när man är för velig.
Inte heller om man inte är konsekvent.

Jag var inbjuden. Eller?
Är jag fortfarande?
Jag har ingen aning.

Vågar jag fråga?




Fri vers av Chorin Raphael
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-29 23:12



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Tack!
Vad fina ni är.
Jag frågade faktiskt.
Fast det var lite sent.

Tiderna förändras...även mina känslor.
Nu vet jag att svaret då hade varit ja,
det är i alla fall ja nu.

Men. Nu är allt annorlunda:
Nu finns det geografiskt avstånd.
Och annat som tagit över...

Trots det:
Kärleken består.
Bara på ett nytt sätt.

I ett ännu bättre fall hade vi frågat när tid var.

2014-06-01

    ej medlem längre
Önskar dig all lycka till <3
2014-05-30

  Peter Stjerngrim VIP
Vågar du låta bli att fråga?
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Chorin Raphael
Chorin Raphael