Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar bara en ()

För vad säga
När orden tagit slut

För vad skriva
När meningar klumpar ihop sig

För vad se
När ögonen vill blunda

För vad höra
När öronen redan hört för mycket

För vad känna
När känslorna ligger utanpå kroppen

För vad sakna
När ingenting finns kvar

(Bara en parentes)




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-20 23:23



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande ord, bättre att låta allt rinna ur dig.
Kram
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP