Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
…en liten påminnelse...


Det är aldrig för sent

 


Så länge du har

en enda stund kvar

är det aldrig för sent

att älska.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-21 09:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Sant så sant! Objekten minskar med åren dock :p
2013-11-27

  Minkki VIP
instämmer med dig och kommentarerna, särskilt Carl O Anderssons.
2013-11-21

  Minkki VIP
instämmer med dig och kommentarerna, särskilt Carl O Anderssons.
Och - det är aldrig för sent att säga förlåt (om man menar det)
2013-11-21

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det var väldigt vad fort du slutade skriva. Var det därför?
2013-11-21

  walborg
Glöm aldrig detta
2013-11-21

  Carl O Andersson
Att Älska Med Kärlek
är Ambrosia för Själen
2013-11-21

  bittemi VIP
Vilken finnpåminnelse. Kan inte säjas för många gånger
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP