Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriker i folks hjärnor

Kanske ska vi låta trycka de där tröjorna
Vi pratat mer än en gång om vännen
De där med texter som kan provocera

CP 4 ever
Och
CP betyder Clever and Pretty

Och gå ut på stan med dem när alla kan se oss
Om inget annat sker så kommer vi ju att få blickar
Undrande och förvånade ja kanske även uppmuntrande

För många kommer rynka på näsan åt oss
Medan andra kommer tycka att vi är modiga och coola

Jag är beredd att ta reaktionerna
Bara för att visa det finns mer än många tror bakom förkortningen
Som så många driver med och använder nedlåtande

Så vad säger du vännen hänger du på
Och skapar rubriker i folks hjärnor




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-22 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow Maria, vilket underbart förslag.
Jag hänger på...............
Clever Precious Curious Person
Let´s do it!

2013-11-24

  Millner VIP
I´m with you!
2013-11-22

  Angel of love
Underbart, jag är med..
2013-11-22

  kråkan VIP
jag e med!
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP