Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kistor

 

Jag öppnar;

Gravar
Kistor

Av de döda

Söker svar hos dem
Söker sanningen på andra sidan

Har de vilat i fred?

Har de fått tillbaka den som tjänade i sitt liv!
Har de ångrat sig om vad de gjorde i sitt liv!

Har terroristerna fått som de blev utlovat i sitt liv?
Räckte till blodbadet till paradiset eller den tog dem till helvete?

Kistor som luktar skit och stank
Kistor som visar att jorden och döden behandlar alla med lika värde

Man undrar!

Om döden och jorden behandlar alla med likvärdighet
Då också kommer himlen att ta emot alla med samma likvärdighet

Inga utvalde folk eller religion
Och ingen måste profet

Om inte så, då den som påstår och kallar sig…
Är huvud terror och bara terrorist

Kistor av hat
Kistor av blod

Är paradiset gödsel på jorden och i himlen

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2013-11-22 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP