Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aftons skymningar

 

Det blir!
Det kommer att bli!

En afton med heta tårar
Och ett hav av tysta stunder

Längtan!
Längtan!

Lyckan!
Lyckan!

Överskuggat i skymningar
Överfallen om nätterna

Och,
Uppe i tankarna smälter drömmen sig

Till icke liv!
Till icke människa!

Söker jag!
Bedjar jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2013-11-23 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP