Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peter Stjerngrim inspirerade till texten. Om bilden. Är det en jäkligt stor u-båt? Är det en jättefågel? Eller är det statsministerns nya lyxjakt som hela alliansen får plats att festa loss i? Det är förstås ett sådant där skrytbygge.


Få upplevelser





är som att sitta, stå
eller ligga och bara betrakta

skeendet, utan att alls själv
söka som påverka det.

Att se ut över havet
gräset, himlen.

Och bara vara
och vila i varandet.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-18 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP