Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig närvaro

Om jag kunde flyga
Högt över trädens toppar
Bort över gulnande skog
Få försvinna bland grånande moln
Få se allt ur ett fågelperspektiv
Då skulle jag få vara osynlig
Men ändock närvarande

Om jag fick flyga
Bort över mörknande sjö
Högt över dess slående vågor
Då skulle jag vara något annat
Osynlig för denna värld

Om jag finge flyga
Bort från allt
Skulle jag vara fri då

Där i mitt fågelperspektiv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-23 21:53



Bookmark and Share


  Angel of love
En känsla som starkt känns igen.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP