Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma andetag...

Varma andetag mot död hud
Försöker väcka liv
Där allt sedan länge varit förbi

För det sägs
Att hoppet är det sista
Som lämnar människan
Så varför inte försöka
Att blåsa liv i
Stela obrukbara leder

Men de varma andetagen studsar
Tillbaka kalla och hårda
För den döda huden
Tog näringen i värmen
Men lät luften återvända

Varma andetag biter inte på död hud




Fri vers (Fri form) av Maria Sundelin VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-23 21:56



Bookmark and Share


  Angel of love
Jäklar...den kändes starkt. Kram
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP