Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Höst färg

Se hur hennes seen
har blivit till gul
och fälla allt ned
som nyss full

och sätta himmel
på sin lila dräkt
för ställa fram
en skur väder

å dagar är korta
å nätter är långa
som sträcka mörk
ända till mån

så här skifta hon
i olika typ av art
men d, gröna skala
är alldeles snart

Ur lyrik odysse




Bunden vers (Annat versmått) av Malik.F
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-11-24 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malik.F

Senast publicerade
Höst färg
kärlek
* Se alla