Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen hängde sig

Hon viskade till mig;
”Önska att skydsänglarna följer efter ambulansen nu”
Då förstod jag det inte fanns ett öde mera för mig
Månen hängde sig försiktigt den novembermorgonen
Så försiktigt hon inte visste om det själv




Fri vers (Fri form) av Bnq
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-24 02:12



Bookmark and Share


  Angel of love
Åh så berörande bra.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bnq