Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRÄKTIGHETENS FÖRFÄKTARE

när jag lägger fram min åsikt

är den ett påhopp

det är som att gå med träskor

i slask och snöglopp

när jag lägger fram min åsikt

är jag fanatisk

när du attackerar mig så är du

sympatisk

det blir som moment 22

eller ekorrhjulet

en återvändsgränd för två

suckar jag förstulet

jag får en impuls att fly och att

resignera

att fäktas mot väderkvarnar

kan inspirera

till märkliga dikter som är

aggressiva

just sådana är jag duktig på

att skriva

men pärlor ska inte kastas ut

till svinen

så nu tar jag lite paus från

"skrivmaskinen"

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2013

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-24 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP