Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen


Titeln drunknade någonstans däri

Följ mig
nedströms.
Låt mig kalkylera
ditt minspel, räkna ut
dina sinnens termer.
Karva in svaren i
mina stämband och
tala med ditt omfång.

Här ovanför ytan
hålls du ständigt
distraherad.
Jag kan aldrig riktigt
omge dig ur alla vinklar.
Kan inte nå din struktur,
inte fläta den
mellan mina fingrar.

Jag strör ömhet
i din sprickande närhet.
Försöker fylla ut,
kompensera för
det tomrum du
redan trivs med,
det din poesi vandrar
hand i hand med.

Försöker platsa,
men skaver bara
mot din aura.




Fri vers av Sonia
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-24 16:17



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia