Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANSHATET

manshat är ett

rätt bizarrt komplex

kanske beror det på

för lite sex

någonstans finns det

en sorts bitter rot

dold under skrällande

cymbal och skrot

giftet som sipprar från

försurnad göl

bildar en grön och

väldigt äcklig pöl

manshatet är en märklig

bannbulla

det har sitt ursprung

uti blåkulla

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP