Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rom 12:2, Hebr 4:12


STRIDSSKRIFT

då kommer lyckan i snabba ryck

man måste lätta på ett slags tryck

då kommer lyckan i hundra knyck

och man blir slav under ett förtryck

vill inte sluta som david berg

så själ och ande och ben och märg

ska separeras av Ordets svärd

sen blir det lugnt i min lilla värld

man ber till satan att jag ska dö

men att jag innan jag sagt adjö

ska bli förnedrad som simson blev

för att han vägleddes av sitt skrev

förbannelsen är en bumerang

som drabbar packet och dess pendang

och den som strider mot Sebaot

är faktiskt fullfjädrad idiot

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP