Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en hund i band

Lek med mig då
Jag är bara en marionett
Som följer dig
Likt en hund i band

Gör vad du vill
Jag lovar att inte sätta mig emot
För min vilja försvann
I samma andetag som
Jag blev din marionett

Så led mig
Jag är redan bunden
Till ett band utan vilja och hopp

För som redan sagts
Jag följer dig
Likt en hund i band
Jag är din egen marionett




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-24 22:22



Bookmark and Share


    basen
vacker, talande text! /applåd!
2013-11-27

  Angel of love
Du borde var din egen, ha din vilja...
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP