Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hoppas på hoppet

Om jag hoppar
Svävar jag då
Eller störtar jag handlöst mot marken
För hoppa måste jag göra
Det finns ingen väg tillbaka

Och ska jag ha hopp om en framtid
Måste jag hoppa
Rakt ut i mörkret

För ljuset finns ovanför mig
Samtidigt som döden ruvar i avgrunden
Någonstans hoppas jag nog
När jag blundar och hoppar
Rakt ut i ovissheten

Har jag vingar som bär
Eller krossas jag mot klippor

Jag kan inget annat än hoppas
För hoppa det gör jag
NU




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-24 22:25



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vingar vi alla har
de bär oss
starkare
än vi tror
bra skrivet
2013-11-26

  Angel of love
Dina vingar kommer lyfta dig..
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP