Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du en av dem?

 

Jag undrar,
Var finns de människorna som vågar tala hela sanningen som den är?

Inte hittar på!
Inte inbillar sig och bygger sina åsikter på lögnarna!

Är du en av dem?

Sanningen bekämpas med tro frihet, demokratis gift
Sanningen dumpas i kyrkogårdar i hela väst världen

På varje gata och i varje bönplats
Tre… fem.. gångar om dagen

Evig!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2013-11-25 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP