Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

Frihet definera det ? är det när livet är som en lek .
Bara för vi inte ser gallret konkret , är vi inte fria.
Vi är bevakade som råttor i labbet , även i detta så kallade frihets landet.
Dom vill se mina brev dom vill gå mina steg.
När jag andas när jag äter när jag skriver och när jag lider.
Makten vill spara oss som dom sparar pengar på banken,
Vill vi bli tagna som objekt istället för levande.
Vi har majoriteten i vår sida, så varför ska få individer välja vårt sätt o leva
Med vem vi delar med vem vi spelar.
Frihet är ett begrepp dom har förträngt i vår sinne.
Jag är uppväxt i teknologins era, men ändå skulle vilja leva längre tillbaka i tiden
där friheten inte var ett val utan ett måste.




Fri vers av thugwhriter
Läst 261 gånger
Publicerad 2013-11-25 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter