Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år sen

De var ett år sen jag satt inlåst i en cell ,
Fyllde 20 på kåken , min dröm blev sann
Jag var kriminell .
Planerade brott medans jag gjorde tid
Jag ville inte ut kände mig fri från alla fördomar
Som jag stod ut med i friheten.
Men här var vi alla en ,vi var alla samma .
ingen högre än den andra .
Min dröm blev sann, jag var kriminell
jag fruktade inte någon cell
det har jag aldrig gjort , jag var van att leva fort
fanns inga känslor bara hat , tur att mitt hjärta är kvar
jag sökte svar men fick bara alternativ
2,3,5 välj din tid . Någon måste du göra
om du vill leva med pengar och makt .
jag såg inget val , hade inget hjärta kvar .
Jag kommer ihåg hur tiden var svår
att jag kunde sjunka så lågt.
blev fri , lämna mitt hem . Så kallade hem
kände mig hemma som aldrig förr ,
Jag ville inte ens tömma mitt rum.
tillbaks till verkligheten ,den svarta
där du kunde höra dom som hata skratta.
ensam mitt i en storm
och frågan jag hade var bara ,om .
Kom hem och jag såg min son
han vänta med bollen i mål .
Han tog mitt andetag , kan inte fatta hur
att jag inte valde honom istället för en bur.
Jag var blind , såg inget förutom mig själv .
Han fyllde ett när jag försvann , nu är han två
Och ett år var borta.
Ett år av föräldraskap , ett år utan sin far.
kände igen mig själv , för inte hade jag en pappa
Jag började sakta och nu är jag här.
Utan droger utan en kriminell atmosfär.




Fri vers av thugwhriter
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter