Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRIDSMÄN

det här är ett ursinnigt angrepp

en låt, fast det blir inget skivsläpp

ett vildmarksskri från ödemarken

en upprorisk ristning i barken

det är ingen utsliten slogan

men början till slutet på plågan

det här är bensinen på lågan

det slutliga svaret på frågan

 

 

nu lägrar sig mörkret på jorden

och extra kompakt här i norden

då tänder vi brasor längs kuster

som sett både fester och duster

till motangrepp skrider Guds härar

mot allt som bedrar och förfärar

en stark utpost mot barbariet

av flammorna från raseriet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-25 18:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Till motangrepp skrider Guds härar
mot allt som bedrar och förfärar
så bra så sant!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP