Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte

Sökte upp, men gud fanns inte kvar.
Sökte ner, men fann där inga svar.
Sökte mittemellan, i djupet av min själ.
Men inte stod där skrivet, varför vi är här.




Fri vers av ondaem
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-03-13 15:08



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Bokmärker din fina text...
2007-01-24

    Sarrrah
bra skrivet^^
2006-06-21

  kladdpapper
Världens oändliga fråga..
2006-05-26

    Porslinsdockan
mm undrar det också många gånger, finns nog olika svar för alla, jag tror man hittar sitt alldeles egna svar som man kan känna sig trygg i!
2006-05-11

  Ms Lovecraft
Vacker och tänkvärd dikt i all sin enkelhet.
Det är svårt att se varför den här dikten inte skulle få en femma.
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

ondaem