Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor och lyckovätte

Varje gång jag ser
Stjärnorna tändas i natten
Försöker jag finna glädjen
I deras svaga sken

Jag har en lyckovätte
Stående på mitt nattygsbord
Som ska bringa lycka

Varje gång jag ser stjärnorna
Eller min lyckovätte
Fylls mina ögon med tårar
Ty jag finner ingen glädje
Känner ingen lycka

Utan jag finner bara
Bottenlösa stup
Och milshöga murar
Som kantar min väg

Men jag klandrar ingen
För stjärnorna lyser ändock i natten
Vätten står leende kvar
Medan jag gråter i tysthet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-25 23:19



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Tack Maria. Nu är texten tydligare för oss med dåliga ögon.
Jag hoppas att du hittar lyckan så småningom! Kram!

2013-11-26

  Ida-Marianne
Skulle ju skriva att din text är så liten att vi som har dåliga ögon har svårt att läsa den.. Kanske kan du redigera och förstora den?
2013-11-26

  Ida-Marianne
Aj! Maria,
2013-11-26

  Sofhia Wirström
fina rader
de berör
från början
till slut
känns igen
2013-11-26

  queenia
sorgens innersta väsen. -----@
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP