Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Bakom slutna dörrar finner du oss
inlindade i vår runda naivitet

Unga, fria, men ändå fängslade

Vi bygger luftslott,
utan lagar och fast grund
Tidlöst och planlöst hänger dom

Och fastän du inte ser det,
så existerar dessa öar

Lätta som drömmar




Fri vers (Fri form) av Machiruda
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-26 10:54



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt, gillar särskilt avslutningen
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Machiruda
Machiruda