Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i förmiddags utanför köksfönstret


Smakrik sammankomst

 

Syrligt smågodis

små skruttar som saliggör

sidensvansarna




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-26 14:06



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Den var riktigt BRA!!
2013-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
"små skruttar" ja, men din haiku är fullmogen...jättefint...
2013-11-29

  ULJO
Strålande haiku
2013-11-27

  anits VIP
Underbar haiku om sidensvansarna som är så vackra.
2013-11-26

  Anya VIP
Jaa sidensvansarna är fina. Även jag har sett dem. Fina allitterationer och fin bild.
2013-11-26

  Bibbi VIP
Jättefint.
2013-11-26

    Dan Myrbeck
Underbart! Här har vi toppkvalité!
Innehållsmässigt, och inte minst
ur allitterationsorgiesynpunkt!

Läs min "Tiken Tina" som jämförelse.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP