Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insynsskydd

Det sitter iskristaller
På mitt fönster
Så vackert sköra
Men trots att jag vet
De smälter i solen
Försöker jag fästa dem med lim.

Bara för att inte förlora
De vackra mönstren
Som hindrar världen
Från att se in i mig
Och min svartmålade vardag

Men inte ens vackra insynsskydd
Hjälper mot ångesten
För den njuter av att
River ner mina kristaller
Plåna ut alla mönster
Som jag med möda klistrat fast

För Karlssons klister kan varken
Hindra iskristaller
Från att smälta i solen
Eller ångesten från att riva
Ner mina vackra insynsskydd




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-26 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns så mkt att bedja över, det är sanningarna och Kärleken som ger oss framtid ?!
2013-11-29

    ej medlem längre
mjo.. förlåt mig.
2013-11-29

  queenia
så vackert du skriver. -----@
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP