Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEXUALFIXERINGEN HOS PSYKIATRIKER O PSYKOLOGER

Den  vanföreställande sexualfixering  psykologer och
psykiatriker generellt  är drabbade av, beror  inte en-
bart på sexualgurun Freud`s projicerande  läror utan
även deras bortträngda minnen i barndom,av att inte
ha blivit utsatta  för  sexuella övergrepp, däremot  så
kommer de alltid ihåg att de utsatts för detta,så väck
hela mänskligheten  och dess  katolska  prästers bort-
trängda minnen,få dem att erkänna sina glömda brott
tala om för dem att den blivit  rövknullad ända sedan
begynnelsens dagar och att människan är en sjuk apa.

                                              *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-26 22:48



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Alltid föredragit Jung och hans arbete med symboliken hos indianerna

men tyvärr fortsätter de negativa felletande pengahungriga Freudianerna

man kan även se skillnaden där mellan de inom systemet (Freud, Kon fu tse eller confucius) och de individer som är utanför (lao tse och Jung)

Be well,
LPWJ
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP