Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolta väktare...

Du vackra måne
Nattens stolta väktare
Ser du själarna
Som vandrar i ensamhetens skog.
Hör du deras rop
När det ekar bland träden.

Du allena är deras hopp
Så lys deras väg
Med silver och värme
Strö stjärnor i mängder
Förgyll deras vandring

Du klara måne
Ensam men stolt
Visa dessa själar
Att natten kan vara vacker

Du stolta väktare
Lys upp tunga själar
Med silver och värme
Lys hela natten
Min vackra stolta måne




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-27 23:06



Bookmark and Share


  Angel of love
Med din text blev natten ännu vackrare.

Jag älskar nätterna.
2013-11-28

  queenia
tack..för tröstande ord.. för många...

... ------@
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP