Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg ut i livet

Ett ensamt barn går längs livets väg
När det når 18-årsdagen det vänder sig om
Granskar sina spår med kritisk noggrannhet
Finner att konturerna suddats ut med tiden
Barnet suckar tungt och blundar
Här slutar vägen som barnet går
Den vuxna vägen tar vid vid nästa krök
Det är dags att ta ett ledsamt farväl
Barnet har haft både roligt och tråkigt
 Och även lättsamt och tungt
Men nu står det och vinkar i vägskälet
När det åter ser upp har det suddats ut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 23:08



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja alla åldrar har sin sorg och sin lycka.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP