Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man känner sig naken när man skäms

De säger man känner sig naken när man skäms,
Det gjorde inte mor när hon stod naken i fönstret
På sjunde våningen klockan tre
Sen hoppade hon ner...




Fri vers (Fri form) av Bnq
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq