Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad gör ont

Varje steg som tas
Ekar av tomhet
Den tomhet som värker
I bröstet vid minsta andetag

Så därför går jag
Med smygande steg
Och återhållen anda
Bara för att det inte
Ska eka så hjärtskärande

Andas inte för att slippa
De värkande knivhuggen
Som får mina steg att tveka
Mitt bröst att skälva
När tystnadens ensamhet ekar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-28 19:30



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ensamhet
kan vara bra
kan vara jobbig
kan vara ensam
bra skaldat
bra fångat med
dina ord
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP